Barış Aydın'dan 30 bin lira

Barış Aydın

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Kırıkkale'de 9 yerel gazetenin öncülük ettiği Çocuklar Annesiz Kalmasın” temasıyla başlatılan Mobil Mamografi gezici aracı kampanyasına 30 bin lira destekle ka

FAHRİ KIRIKKALELİYİM

Barış Aydın, Kırıkkale’de yayın hayatını sürdüren ve daha kaliteli yayın yapmak, Kırıkkale’nin sesini daha iyi duyurabilmek açısından gazeteler birliğini oluşturan 9 gazete sahibini Ankara Gaziosmanpaşa’daki çalışma ofisinde kabul etti. Barış Aydın, kendisinin de fahri bir Kırıkkaleli olduğunu belirtti. Aydın, Kızılırmak Vadisi üzerinde Barışkent olarak önemli yatırımları bulunduğunu ve bu yatırımların başlamasıyla Kırıkkale halkının kazanacağına dikkat çekti.

KIRIKKALE EKONOMİSİNİ CANLANDIRIR

Yeşilvadi projesinin 43 vilayetin geçiş güzergahı olan Kırıkkale’ye artı bir değer kazandıracağını söyleyen Barış Aydın, projeye sadece bir rekreasyon alanı olarak bakılmaması gerektiğini ifade ederken, Yeşilvadi projesinin faaliyete geçmesiyle birlikte etrafında oluşacak konut, sosyal donatılar ve entegre tesisleriyle Kırıkkale ekonomisine Savunma sanayiden sonra önemli derecede katkı sağlayacağının altını çizdi.

KAMPANYA TAKDİRLİK

Kırıkkale’de gazetelerin bir araya gelerek güç birliği oluşturmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Barış Aydın, 9 gazetenin “Çocuklar annesiz kalmasın” temasıyla yola çıkarak Mobil Mamografi gezici aracı kampanyası başlatmış olmasını da takdirle karşıladığını ifade etti. Barış Aydın kampanyaya 30 bin TL katkı sağlayarak gazete sahiplerinin ziyareti esnasında çekini de takdim etti. Barış Aydın’ın bu desteği gazete sahipleri tarafından Kampanya dâhilinde şuana kadar yapılan en büyük yardım miktarı olarak duyuruldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarete 9 gazete sahibi adına katılan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, İl Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci, Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç, Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Davut Kayır, Barış Aydın’ın gösterdiği misafirperverlik ve kendilerinin başlattığı böylesine önemli bir kampanyaya bulunduğu maddi destekten dolayı teşekkürlerini ettiler. İş adamı Barış Aydın aynı zamanda Kırıkkalespor’a da 30 bin lira bağışta bulundu.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!